Ontwerp en aanleg zwembad en tuin in Rotterdam


Rotterdam

Klantwens vertaald naar ontwerp voor tuin en zwembad

Als bouwbedrijf realiseren we wel vaker zwembaden, maar dit project had door de wensen van de klant een uniek karakter. Het ging hier namelijk niet enkel om het aanleggen van een zwembad en tuin, maar ook het realiseren van Romaanse bogen. Iets dat we niet iedere dag doen.

Samen met de klant hebben we de wensen in kaart gebracht en dit vertaalt naar een helder ontwerp van het nieuwe zwembad en de tuin. Vervolgens hebben we het zwembad uitgegraven en de heipalen aangebracht om de vloer te ondersteunen. Hierna hebben onze bouwspecialisten de betonconstructies gerealiseerd en de benodigde elektra aangelegd.

Aanleg zwembad en tuin met tropisch karakter

In de volgende fase hebben we het zwembad en omringende vijvers aangelegd zodat dit één mooi geheel vormt. In deze fase hebben we ook de tuin volgens ontwerp aangelegd en Romaanse zuilen en bogen gemaakt. Hierbij zijn we nauwkeurig te werk gegaan en hebben we de bogen ter plaatse uit zandsteen opgebouwd.

Het eindresultaat is een tuin die genieten en schoonheid combineert. Zo biedt het zwembad verkoeling op warme dagen en zorgen de Romeinse bogen en zuilen voor een prachtig exotisch en historisch karakter. Kortom: een resultaat dat gezien mag worden!

Vraag het onze bouwspecialist

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan meer over onze diensten op het gebied van (ver)bouwen, onderhoud en renovatie of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.