Over Franken Bouwbedrijf

Franken Bouwbedrijf is een regionaal aannemersbedrijf dat gevestigd is in Bergen op Zoom. Van hieruit zijn wij actief binnen deze regio en daarbuiten met het coördineren en uitvoeren van bouwprojecten in allerlei soorten en maten. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of onderhoud aan een woning, wij klaren de klus voor u en leveren een eindresultaat op dat gezien mag worden.

Ervaren bouwspecialisten voor al uw (ver)bouwprojecten

Met een jarenlange ervaring in de bouwsector en een team van ervaren bouwspecialisten bieden wij u een service waarin maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid centraal staat. Wij zijn helder in kosten en planning en zorgen dat afspraken die u met ons maakt worden nagekomen. Een service waarop u kunt vertrouwen en die zegt waar het op staat.

Franken Bouwbedrijf werkt samen met verschillende partners om u een complete dienstverlening te bieden. Onderstaand een overzicht van onze partners;

Bent u benieuwd naar ons werk en wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze gerealiseerde bouwprojecten en neem vrijblijvend contact op. Wij vertellen u graag meer.