Referenties

Franken Bouwbedrijf gaat altijd voor een eindresultaat waarin de wensen van onze klanten centraal staan. Bekijk onderstaand enkele referenties van onze klanten.

 

Nieuwe aanbouw – Familie Kamp, Willemstad

Wat zijn we blij met onze nieuwe aanbouw! Hij is precies geworden zoals we hadden verwacht. Het hele project is prima verlopen. Er wordt meegedacht en afspraken worden nagekomen. De medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen en harde werkers. We zijn heel tevreden en kunnen Franken Bouwbedrijf bij iedereen aanbevelen.

 

Verbouwing woning - Martin & Petra Stoutjesdijk, Tholen

"We willen u en uw team hartelijk bedanken voor het prachtige resultaat van het verbouwen van onze woning.
Het vervangen van de pannen, betimmeren van de dakkapellen, de windveren en het potdekselen van de gevel zijn tot onze grote tevredenheid uitgevoerd. Uw team verstaat zijn vak en zijn harde en nauwkeurige werkers. Ook willen we benadrukken hoe blij we zijn met het prachtige kozijn! Super mooi gemaakt, echt van grote klasse. We zullen dan ook onze volgende kozijnen die gepland staan ook via u bestellen! Rest ons nog om vooral ook u heel erg te bedanken voor al uw inspanningen hulpvaardigheid en adviezen voor onze verbouwing. U bent snel, altijd bereikbaar en komt uw beloftes na. Kortom wij zijn zeer tevreden en zullen bij een volgende klus u zeker weer benaderen!"

 

Bouw inloopdouche - Leo Both, Culemborg

"Mede namens mijn ouders: hartstikke bedankt voor de prachtige inloopdouche. En onze dank gaat uit naar het hele team. Prettige mensen die hun vak verstaan en die ontzettend netjes hebben gewerkt. Dankzij de design radiator is dit echt een aangename ruimte om te douchen. 100% TOP! We zullen jouw bedrijf van harte aanbevelen bij vrienden en kennissen".

 

Verbouwing aan huis - Hans Sebregts, Bergen op Zoom

"Ik wil je bedanken voor de mooie verbouwing en zal jullie zeker naar voorbrengen mocht er iemand een verbouwing hebben. Jullie zijn professioneel en weten met de klant mee te denken en kosten te besparen. Mocht ik weer een klus hebben zal ik zeker jullie vragen".

 

Advies bij vochtproblemen  - Marijke, Sint Annaland

"Hartelijk dank voor het bezoek aan mijn chalet in Sint Annaland verleden week! Waren er maar meer vakmensen zoals u – dan zou de (bouw)wereld er heel wat beter uit zien!" 

 

Grote vochtproblemen - Liesbeth Godeau, Bergen op Zoom

Vandaag hang ik de vlag uit voor Franken Bouwbedrijf. Een aannemersbedrijf naar mijn hart. Wat als een verdrietige periode begon, daar hebben jij en je personeel een eind aan gemaakt. Door jou is meteen actie ondernomen zodat eventuele klachten (gezondheid) tot het minimum konden worden beperkt. Kapotte gresbuis en verkeerde aansluiting was de oorzaak van het vocht dat onder de vloer liep. De vloer (balken en laminaat) was verzadigd door water en aan het zakken. Het vocht en de zwammen hadden namelijk bezit van mijn huis genomen. Alles hebben jullie tot de bodem moeten vernieuwen en het was een hele klus. Chapeau. Ik ben heel erg tevreden en zoals ze bij Radar zeggen jullie verdienen EEN ZEER WARME DOUCHE.