Professioneel in boomverzorging en tuinaanleg

Bij Franken Bouwbedrijf kunt u niet alleen terecht voor een zeer uitgebreid dienstenpakket voor het (ver)bouwen, onderhouden en renoveren van uw woning, maar ook voor diverse tuinspecialismes. Hiervoor werken we samen met Wesley Franken, een tuinspecialist die het beste in uw tuin naar boven haalt en is gecertificeerd als European Tree Worker.

Specialist in tuinonderhoud en tuinaanleg

Door onze samenwerking met Wesley bieden we de volgende extra services voor uw tuin:

  • Tuinaanleg: een snelle en vakkundige uitvoering van het tuinontwerp;
  • Bestrating van terras en paden;
  • Tuinonderhoud: advies over - en uitvoering van benodigd onderhoud aan uw tuin.

Boomverzorging door een European Tree Worker

Daarnaast hebben we een uitgebreide expertise op het gebied van boomverzorging. Als European Tree Worker biedt Wesley verschillende diensten om uw bomen in optimale staat te houden. Dit keurmerk geeft aan dat we werken op basis van kennis van boomkwekerijen en rekening houden met zaken zoals natuurbehoud, milieubescherming en veiligheidsvoorschriften. Onze dienstverlening op dit gebied omvat onder andere het snoeien van uw bomen, oplossen van problemen en boomverzorging in de breedste zin van het woord. Zo bieden we de bomen in uw tuin een optimale behandeling en zorgen we dat deze in goede conditie zijn en blijven. En dat ziet u.

Vraag het de specialist

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud en boomverzorging? Neem dan vrijblijvend contact op, we vertellen u graag meer.