Verbouwing Mollerlyceum Bergen op Zoom


Bolwerk-Zuid 168, Bergen op Zoom

Van ontwerp tot realisatie verbouwing

Het Mollerlyceum is een regionale scholengemeenschap in Zuidwest Brabant en een bekende naam in de regio. Om het gebouw te moderniseren heeft Franken Bouwbedrijf een deel van deze middelbare school in Bergen op Zoom compleet verbouwd. Hierbij zijn onze bouwspecialisten vanaf het begin bij het project betrokken geweest.

Uitvoering verbouwing

Zo hebben we meegedacht over het ontwerp van de nieuwe ruimte en de huidige vloeren en puien vakkundig gedemonteerd. In de volgende fase hebben we een zware staalconstructie geplaatst en diverse kleinere staalconstructies gerealiseerd voor zwevende kapstokken. Ook zijn met het oog op duurzaamheid en comfort vloerverwarming en elektrische schuifdeuren gerealiseerd.

Installatietechniek & stelwerk

Ook hebben we het aanleggen en installeren van alle elektra voor onze rekening genomen en het stelwerk inclusief plaatsing van de kozijnen verzorgd. Een mooi voorbeeld van onze brede inzetbaarheid als aannemer.

Snelle realisatie verbouwing

Zo is de verbouwing van het Mollerlyceum Bolwerk Zuid een bouwproject dat we vanaf begin tot eind als aannemer hebben uitgevoerd en waarbij we in slechts zes weken een complete verbouwing hebben gerealiseerd. Snel, vakkundig en met een prachtig eindresultaat!

Vraag het onze bouwspecialist

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan meer over onze diensten op het gebied van (ver)bouwen, onderhoud en renovatie of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.