Zwembad aanleggen

Zwembad aanleggen

Een eigen zwembad in de tuin spreekt veel mensen tot de verbeelding en is een prachtige toevoeging in uw tuin. Bij Franken Bouwbedrijf zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van zwembaden en zijn we u graag van dienst met het realiseren van uw eigen privé zwemparadijs. U zult versteld staan van de mogelijkheden voor uw eigen zwembad.

Genieten van uw eigen privé zwembad

De bouwkundige werkzaamheden voor uw zwembad voeren wij in eigen beheer uit. Voor de techniek om het bad heen (verwarming, verlichting, pomp, filter, lamellenafdekking, etc.) werken wij enkel samen met de firma APP A Perfect Pool. Zo bent u ervan verzekerd dat het zwembad wordt geïnstalleerd volgens onze hoge kwaliteitseisen, door professionals met jarenlange ervaring.

Bij APP A Perfect Pool weet men waar men over spreekt. Geen klus is hen te moeilijk en zij beschikken over een uitgebreid portfolio van alleen maar tevreden klanten. Neem een kijkje op hun website op www.aperfectpool.nl of direct naar de webshop www.dezwembadspecialist.nl.

Vraag het onze bouwinspecteur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een zwembad bij uw woning of graag een afspraak maken om mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.