Vergunning (ver)bouwen

Vergunning (ver)bouwen

Bij Franken Bouwbedrijf kunt u terecht voor advies over – en het aanvragen van vergunningen voor uw bouwproject. Als allround aannemersbedrijf zijn we uitstekend op de hoogte van de actuele regelgeving omtrent bouwen en verbouwen en kunnen we dan ook voorzien van een gedegen advies. Zo bespaart u uzelf een hoop (uit)zoekwerk en kunt u gericht aan de slag met de bouwwerkzaamheden.

Advies & aanvraag omgevingsvergunning

Voor sommige verbouwingen of onderhoud aan bijvoorbeeld monumentale panden heeft u een speciale vergunning nodig. In veel gevallen is dit een omgevingsvergunning die u toestemming geeft om de bouwwerkzaamheden te mogen uitvoeren. Deze vergunning is een bundeling van verschillende soorten vergunningen zoals de bouwvergunning en milieuvergunning.

Daarnaast moet u ook altijd voldoen aan de regels zoals vastgelegd in het Bouwbesluit. Deze regelgeving waarborgt de kwaliteit, milieu en volksgezondheid en dienen zowel nageleefd te worden als u een omgevingsvergunning heeft als wanneer u vergunningsvrij bouwt. Maar hoe weet u wat u wel en niet mag? De bouwspecialisten van Franken Bouwbedrijf kunnen het u vertellen!

Laat u daarom goed adviseren door de bouwspecialisten van Franken Bouwbedrijf of schakel ons in om de benodigde vergunningen voor uw bouw- of verbouwproject aan te vragen.

Vraag het onze bouwinspecteur

Wilt u meer weten over vergunningen voor uw bouwproject of verbouwing of graag een afspraak maken met een van onze bouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.