Tuinhuizen

Tuinhuisje

Tuinhuizen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, maar hebben een ding gemeen: ze zijn een praktische en/ of comfortabele toevoeging in uw tuin. Een waardevolle aanvulling in uw tuin die u tal van nieuwe mogelijkheden biedt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een eigen kantoor? Een studio? Of gewoon als opslagplaats voor uw spullen? Het is allemaal te realiseren met een tuinhuis!

Uw eigen tuinhuis op maat

Bij Franken Bouwbedrijf kunt u terecht voor een persoonlijk advies over - en een vakkundige realisatie van uw eigen tuinhuis. Wij hebben diverse specialisten in dienst die u uitstekend kunnen adviseren over de mogelijkheden om het beste in uw tuin naar boven te halen. Daarnaast hebben zij een uitgebreide ervaring in het plaatsen van tuinhuizen en zorgen zij dat dit vakkundig en efficiënt wordt uitgevoerd. Zo geniet u binnen de kortste keren van uw eigen tuinhuis.

Bij Franken Bouwbedrijf kijken we echter verder dan enkel tuinhuizen. Zo kijken wij ook graag met u mee voor het aanleggen van een zwembad en het plaatsen van een tuinoverkapping.

Vraag het onze bouwspecialist

Wilt u meer weten over tuinhuizen of graag een afspraak maken met een van onze bouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.