Stukadoorswerk

stucadoorswerk

Ga voor een prachtige afwerking van uw muren en plafonds en kies voor het vakmanschap van Franken Bouwbedrijf in Bergen op Zoom. Wij zijn gespecialiseerd in stukadoorswerk en leveren een eindresultaat op waar u jaren plezier van heeft. Van een professionele wandafwerking tot sierlijke ornamenten, onze stukadoors zijn u graag van dienst.

Veelzijdig in stukadoorswerk

Onze specialisten hebben een passie voor het vak en een uitgebreide ervaring met stukadoorswerk. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Raapwerk
  • Wandafwerking met onder andere spackwerk of sierpleister
  • Plafondafwerking voor een glad-, spack- of schuurplafond
  • Sierafwerking met ornamenten en sierlijsten

Bij Franken Bouwbedrijf mag u rekenen op maatwerk voor al uw stukadoorswerkzaamheden. Van het stuken van de badkamer tot het oppakken van het volledige stukwerk voor de gehele woning, wij voeren het met vakmanschap voor u uit.

Daarnaast mag u bij ons rekenen op een maatwerk service waarbij gemaakte afspraken worden nagekomen en kwaliteit en maatwerk centraal staan.

Vraag het onze stukadoor

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw stukadoorswerk of een afspraak maken met een van onze stukadoors? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.