Staalconstructies

Staalconstructies

Als u een stevige staalconstructie zoekt voor uw woning, schuur of gebouw kunt u terecht bij de vakmannen van Franken Bouwbedrijf. Wij hebben een uitgebreide ervaringen in het vervaardigen van solide staalconstructies uit hoogwaardig staal. Letterlijk constructies waar u op kunt bouwen.

Allround bouwbedrijf voor al uw staalconstructies

Als bouwbedrijf maken, leveren en monteren wij staalconstructies voor diverse opdrachtgevers. Hiervoor hebben we een ervaren team met vakmannen in dienst die over een uitgebreide expertise beschikken in het vervaardigen van staalconstructies. Hierbij kunt u zowel bij ons terecht voor functionele staalconstructies als voor decoratieve elementen.

Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met:

  • Staalconstructies voor woningen en gebouwen
  • Stalen spanten voor schuren
  • Hekwerken
  • Luifels

Hierbij voorzien wij u graag van maatwerk voor uw woning en mag u vertrouwen op een betrouwbare dienstverlening waarin afspraken worden nagekomen en we efficiënt toewerken naar een eindresultaat van hoogstaande kwaliteit.

Vraag het onze bouwspecialist

Wilt u meer weten over staalconstructies of een afspraak maken met een van onze bouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.