Overkapping tuin

Overkapping tuin

Wilt u graag het gehele jaar kunnen genieten van uw tuin of de leefruimte van uw woning vergroten? Dan is een tuinoverkapping de ideale oplossing. Met een overkapping in uw tuin creëert u als het ware een verlengstuk aan uw woning met tal van mogelijkheden. Wenst u bijvoorbeeld wat schaduw in uw tuin op hete (zomer)dagen? Niet meteen naar binnen moeten bij de eerste de beste regenbui? Of een plek hebben om spullen droog te zetten? Het zijn slechts enkele van de mogelijkheden die een tuinoverkapping te bieden heeft.

Meer wooncomfort met een tuinoverkapping

Franken Bouwbedrijf is u graag van dienst met het maken, leveren en monteren van een overkapping voor uw tuin. Hierbij denken wij graag met u mee om te kijken wat de mogelijkheden zijn en zorgen wij vervolgens dat deze realiteit wordt. Onze tuinoverkappingen zijn dan ook niet alleen functioneel, maar ook prachtig om te zien. Een mooie toegevoegde waarde aan uw woning en een simpele maar doeltreffende verbouwing aan uw woning.

Naast overkappingen voor uw tuin kunnen wij u ook van dienst zijn voor tuinhuizen en het aanleggen van zwembaden.

Vraag het onze bouwspecialist

Wilt u meer weten over een overkapping voor uw tuin of graag een afspraak maken met een van onze bouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.