Kozijnen

Kozijnen

De kozijnen in uw woning zijn medebepalend voor de aanblik en uitstraling. Wenselijk dus dat deze er goed onderhouden uitzien en in uitstekende conditie verkeren. Niet alleen vanwege het esthetische aspect, maar ook vanuit het oogpunt van onderhoud aan uw woning. Een slecht onderhouden kozijn kan tenslotte te maken krijgen met zaken zoals houtrot en uitmonden in een flinke schadepost. Wees onnodige schade daarom voor en laat uw kozijnen onder handen nemen door de specialisten van Franken Bouwbedrijf.

Een totaalservice voor onderhoud, renovatie of vervangen van kozijnen

Als allround aannemersbedrijf hebben wij ruime ervaring met het plaatsen, vervangen en onderhouden van kozijnen. Wij kunnen u dan ook alles vertellen over de voor- en nadelen van houten of kunststof kozijnen en u adviseren voor de juiste keuze. Advies gebaseerd op jarenlange ervaring in de bouwsector.

Wij zijn u graag van dienst met een totaalservice voor uw kozijnen waarbij u zowel bij ons terecht kunt voor onderhoud als renovatie. Van het schilderen van kozijnen tot het bestrijden van houtrot, wij regelen het voor u. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het plaatsen van compleet nieuwe kozijnen van hout of kunststof.

Vraag het onze bouwspecialist

Wilt u meer weten over kozijnen voor uw woning of graag een afspraak maken met een van onze bouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.