Isoleren woning

Isoleren woning

Een goed geïsoleerde woning verhoogt het wooncomfort, is duurzaam en biedt diverse aantrekkelijke mogelijkheden om te besparen op uw energiekosten. Want wist u dat het isoleren van een woning kan resulteren in een energiebesparing tot maar liefst 33%? Reden genoeg dus om uw woning te laten controleren en isoleren door de specialisten van Franken Bouwbedrijf. Wij zorgen dat u er warmpjes bijzit.

Isolerende maatregelen voor uw woning

Als allround aannemersbedrijf kennen wij de waarde van een goed geïsoleerde woning en de mogelijkheden hiervoor. Wij controleren uw woning op een groot aantal punten en brengen isolatiematerialen aan waar nodig. Zo zorgen wij dat het warmteverlies tot een minimum wordt beperkt en de warmte in de winter binnen blijft en de hitte in de zomer juist buiten. U profiteert dus het hele jaar door van een aangenamer binnenklimaat met een verhoging van uw wooncomfort tot gevolg.

Een greep uit onze isolerende maatregelen voor uw woning:

  • Spouwmuurisolatie
  • Kruipruimte-isolatie
  • Dakisolatie
  • Vloerisolatie
  • Geluidsisolatie

Hierbij maken wij van tevoren duidelijke afspraken met u en gaan wij (kosten)efficiënt te werk voor een optimaal eindresultaat. Service waarop u kunt vertrouwen!

Vraag het onze bouwspecialist

Wilt u meer weten over het isoleren van uw woning of graag een afspraak maken met een van onze bouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.