Glaszetten bouwprojecten

Glaszetten bouwprojecten

Franken Bouwbedrijf heeft een ruime ervaring in glaszetten bij bouwprojecten en biedt hiervoor dan ook een veelzijdig dienstenpakket dat op uw project kan worden afgestemd. U kunt bij ons terecht het plaatsen van glas in onder andere nieuwbouwprojecten, onderhoudsprojecten en renovatiebeglazing. Wij werken hierbij volgens strikte kwaliteitseisen en gaan nauwkeurig te werk. Zo zorgen wij dat het glaszetten snel en vakkundig wordt uitgevoerd en de overlast voor u tot een minimum beperkt wordt.

Uw specialist voor advies over- en plaatsing van glas

Als allround aannemersbedrijf hebben wij een gedegen expertise op het gebied van glas en glaszetten. Wij kunnen u dan ook uitstekend adviseren over het juiste glas voor uw woning. Belangrijk, want glas is bepalend voor de juiste lichtinval, sfeer, warmte en een aangenaam binnenklimaat. Daarnaast kan de keuze van het juiste glas voor uw woning ook een flinke besparing op uw energierekening met zich meebrengen. U kunt bij ons terecht het plaatsen van glas in onder andere nieuwbouwprojecten, onderhoudsprojecten en renovatiebeglazing.

Laat u daarom ontzorgen door het vakmanschap van Franken Bouwbedrijf en geniet van onze glasheldere service.

Naast het plaatsen van glas kunt u bij ons ook terecht voor schilderwerkzaamheden en het onderhouden, renoveren en vervangen van kozijnen.

Vraag het onze bouwspecialist

Wilt u meer weten over kozijnen voor uw woning of graag een afspraak maken met een van onze bouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.