Exclusief tegelwerk zetten

tegelwerk

Wilt u graag een exclusieve uitstraling aan uw interieur geven? Of bent u gewoon op zoek naar prachtige tegels voor uw badkamer of keuken? Dan kunt u bij Franken Bouwbedrijf terecht voor het zetten van exclusief tegelwerk. Wij werken enkel met tegels van hoogstaande kwaliteit en zijn u graag van dienst voor het betegelen van uw badkamer, toilet, keuken of tegelvloer.

Uw specialist voor het zetten van (exclusieve) tegels

Een tegelvloer kan een ruimte compleet maken en bijdragen aan een prachtige uitstraling. De keuze van de juiste tegel is dan ook iets dat zeker uw aandacht verdient. De specialisten van Franken Bouwbedrijf voorzien u dan ook graag van een maatwerk advies en hebben een gedegen ervaring met het zetten van exclusief tegelwerk. U kunt bij ons terecht voor het zetten van een brede selectie aan soorten tegels waaronder mozaïek, graniet en exclusievere tegelsoorten zoals marmer en travertin.

Zo bieden wij u een professionele dienstverlening met een eindresultaat dat gezien mag worden.

Vraag het onze bouwinspecteur

Wilt u meer weten over het zetten van exclusief tegelwerk of graag een afspraak maken met een van onze bouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.