Domotica in huis

domotica

Franken Bouwbedrijf denkt graag met u mee voor de integratie van domotica in uw woning. Domotica zorgt ervoor dat uw wooncomfort verhoogd wordt door slimme systemen. Een zeer breed begrip dat in allerlei vormen toegepast kan worden in huis. Zo kunt u door domotica alle elektronische apparaten in en rondom uw woning vanuit één centrale plek of op afstand bedienen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het bedienen van de verwarming, verlichting, beveiligingssystemen of uw audio systemen. Slimmer wonen, voor meer wooncomfort.

Meer wooncomfort in huis met domotica

Als allround aannemersbedrijf kunnen wij u voorzien van een maatwerk advies voor de integratie van domotica systemen in uw (nieuwbouw) woning. Bij nieuwbouwwoningen komt het al regelmatig voor dat domotica standaard in het bouwproces wordt verwerkt, maar ook bij bestaande woningen kan domotica prima worden toegepast. Wij denken graag met u mee in dit proces en bieden u een totaalservice als het aankomt op domotica in uw woning.

Vraag het onze bouwinspecteur

Wilt u meer weten over wooncomfort verhogende domotica in huis of graag een afspraak maken met een van onze bouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.