Dakrenovatie

Dakrenovatie

Een dak boven u hoofd hebben is één ding, een dak in goede conditie is echter een tweede. Kies daarom voor de professionele diensten van Franken Bouwbedrijf en laat uw dak renoveren en waar nodig vervangen. Wij bieden u een maatwerk dienstverlening waarin kwaliteit, service en (kosten)efficiënt werken centraal staat. Een service waarop u kunt vertrouwen.

Een totaalservice voor onderhoud & renovatie van uw dak

Het dak van uw woning heeft het nodige te verduren en verdient daarom ook periodiek onderhoud. Weer, wind en vervuiling kunnen het dak beschadigen en een kleine beschadiging kan uitmonden in een fikse schadepost. Niet bepaald waarop u zit te wachten. Schakel daarom tijdig de vakmannen van Franken Bouwbedrijf in. Zij hebben een uitgebreide ervaring met dakrenovatie en gaan efficiënt te werk. Zij kunnen eventuele problemen opsporen, controleren de dakbedekking nauwkeurig en brengen toekomstige onderhoudspunten in kaart.

Hierbij kijken wij verder dan enkel de staat van de dakpannen en controleren we ook zaken zoals schoorstenen, dakgoten, hemelwaterafvoeren en loketten. Zo bieden wij u een totaalservice voor onderhoud en renovatie van uw dak.

Vraag het onze bouwspecialist

Wilt u meer weten over dakrenovatie of graag een afspraak maken met een van onze bouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.