Dakkapellen

Dakkapellen

Dakkapellen zijn er in allerlei soorten en maten en de ideale manier om meer ruimte te creëren in huis. Bij Franken Bouwbedrijf kunt u terecht voor het leveren en plaatsen van uw dakkapel. Een proces waarbij wij vakkundig en efficiënt te werk gaan zodat de overlast voor u tot een minimum wordt beperkt. Het plaatsen van een dakkapel is dan ook snel te realiseren en de ideale uitkomst als u wel meer ruimte wilt, maar niet uw complete woning wilt verbouwen.

Meer ruimte in huis met een dakkapel

Als aannemersbedrijf hebben we een zeer uitgebreide ervaring in het realiseren van dakkapellen. Hierbij denken we graag met u mee om uw wensen in kaart te brengen en u te adviseren over een bijpassende dakkapel. Uiteraard bieden wij enkel dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit aan die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Houten dakkapel
  • Kunststof dakkapel
  • Dakkapel met plat dak
  • Dakkapel met schuin dak
  • Eenzijdig verhoogde nok

Zo zorgen wij dat u de komende jaren geniet van extra ruimte in huis en dat uw wooncomfort verhoogd wordt.

Vraag het onze bouwspecialist

Wilt u meer weten over dakkapellen of graag een afspraak maken met een van onze bouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.