Bouwkundige nulmeting

Bouwkundige nulmeting

Bij Franken Bouwbedrijf kunt u ook terecht voor een nulmeting, ook wel vooropname genoemd. Deze meting wordt gedaan voordat (ver)bouwwerkzaamheden plaatsvinden en brengt gebreken en knelpunten in kaart. Zo heeft u een helder inzicht in de bouwkundige staat van uw woning en kunt u dit als bewijs aanvoeren dat ontstane schade tijdens de bouwwerkzaamheden door een externe partij zijn veroorzaakt. De nulmeting geeft dus duidelijkheid en zekerheid over de aansprakelijkheid bij eventuele schade.

De bouwkundige staat van uw woning in beeld

Bij een nulmeting komt een specialist van ons bouwbedrijf bij u langs om de situatie van uw woning en omgeving nauwkeurig vast te leggen. Uiteraard is zo een vooropname maatwerk waarbij u zelf ook aan kunt geven of er punten zijn die extra aandacht behoeven. Na de nulmeting krijgt u van ons een helder bouwtechnisch rapport met foto's waarin de risicovolle factoren zoals scheurvorming of problemen met de fundering extra worden belicht.

Een nulmeting kan dus een belangrijke toegevoegde waarde hebben als u van plan bent om uw woning te laten verbouwen, onderhouden of renoveren.

Vraag het onze bouwspecialist

Wilt u meer weten over een nulmeting voor uw woning of graag een afspraak maken met een van onze bouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.