Bouwkundige keuringen

Bouwkundige nulmeting

Bent u van plan om een huis te kopen, verkopen of verbouwen? Dan is een bouwkundige keuring een uitstekende manier om inzicht te krijgen in de bouwkundige staat van de betreffende woning. U wilt tenslotte niet achteraf verrast worden door bouwtechnische gebreken die flinke kosten met zich meebrengen. Schakel daarom Franken Bouwbedrijf in en geniet van de zekerheid van een bouwkundige keuring.

Inzicht in de bouwtechnische staat van uw woning

Bij een bouwkeuring van Franken Bouwbedrijf komt een van onze bouwinspecteurs bij u langs om samen met u de woning te doorlopen. Hierbij wordt het gebouw gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide checklist. Zo wordt de bouwtechnische staat van de woning in kaart gebracht in een bouwtechnisch rapport waarin alle relevante zaken en eventuele risicopunten worden toegelicht en weet u direct waar u aan toe bent.

Een bouwtechnische keuring komt uitstekend van pas bij:

  • Het kopen van een woning
  • Het verkopen van een woning
  • Het verbouwen van een woning
  • Het energiezuinig maken van een woning

Vraag het onze bouwinspecteur

Wilt u meer weten over een bouwkundige keuring voor uw woning of graag een afspraak maken met een van onze bouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Franken Bouwbedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom en als allround aannemer dagelijks bezig met nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwen van woningen in de gehele regio.